mandag 15. oktober 2012

Jubileum i 100

Sted: Hulvika
Dato: 14. Oktober
Temperatur: 10 grader
Sikt: 10 meter +
Dykker: Nils Petter, Rune, Yngve og Fredrik

Endelig kunne vi slippe jubelen løs og utføre et offisielt dykk igjen. Søndag lå alt annet enn været tilrette for en orgasmisk våt følelse. Det har blitt mange vannkjenninger og i det siste har det florert med siktrapporter, helt uoffisielle, uten at de egentlig foreligger. SnorkelPikkenes dykk nummer 100 i 2012 ble feiret på nordnorsk vis. Nordnorsk Sommertempratur i vannet og over ti meter sikt. Som nevnt en helt våt opplevelse.

Dessverre var ikke oppmøtet like sterkt som på oppvarmingen i svømmebassenget et par timer tidligere på dagen. Der fant vi hele 20 voksne og barn med våt lugg. Den svingete og humpete veien til Hulvika var det kun 4 biler som fant. Med en SnorkelPikk i hver bil, er det jo lett å regne seg til hvor mange det var totalt. Men skjerpings gutter .... På lag med naturen ... 4 biler ... 4 personer. Hvor i helvete er de grønne tærne våre?


Vel, vel det så ikke ut som eksosutslipp og sur nedbør forringet vannkvaliteten denne gangen. Makan ... omtrent hele vika kunne beskues fra overflaten. At vi så bunn tydelig på ti meter er ingen overdrivelse.

I tillegg til våre grønnsåpe luktende kropper, var den faste lyrstimen på plass, men det var også mye annet liv å se. Gylte, torsk, krabber, kreps, snegler og reker. En torsk fant også veien til SnorkelSuppa til Holst.

Takker Yngve, Rune, Nils Petter og vanngudene for et fantastisk dykk i fantastisk vann. Til tross for at selv GyltePetter var kald på kroppen etter 2.5 time i vannet, var det ikke verre enn at det firstet med en kjapp matbit og kopp kaffe og ny runde i vannet. Til det hadde vi alle, alt for mye rablet ned på to-do-listen hjemme. Men kanskje vi snart kan kjøle oss ned i gjen. Måtte ikke den gode sikten regne bort nå.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar